Medicinstuderende søges til forskning indenfor behandling af kræftsygdomme - Center for Surgical Science (CSS)
hiring

Center for Surgical Science (CSS) på Sjællands Universitetshospital (SUH) i Køge søger en medicinstuderende med interesse for kirurgi, onkologi og translationel forskning. Er du interesseret i at finde nye behandlingsformer for patienter med kræft, så har du muligheden for det nu!

Vi er en stor forskningsenhed med mange igangværende projekter indenfor både klinisk forskning, epidemiologisk forskning med anvendelse af big data, og laboratorieforskning.  

Kirurgi er i dag den kurative behandling for mange kræftformer. Mange patienter, der opereres for endetarmskræft, oplever senfølger efter deres operation, hvor de oplever hyppige ukontrollable afføringer. Vi er ved at undersøge, om behandling med melatonin kan lindre deres symptomer. Foruden at være døgnrytmehormon, påvirker melatoning de melatonerge receptorer i tarmen og har en betændelsesdæmpende effekt. Studiet startede med at inkludere patienter i efteråret 2021. Udover dette studie har vi i sommeren 2022 begyndte at inkludere patienter til et forsøg, hvor vi undersøger effekten af melatonin på solskadet hud i samarbejde med dermatologisk afdeling på SUH i Roskilde.

Dit forløb bliver planlagt i detaljer ved din ansættelse og du vil få en grundig oplæring.

Vi tilbyder:

  • Løn under din ansættelse
  • Et godt forskningsmiljø med mere end 40 fuldtidsansatte forskere.
  • Mulighed for at skrive bachelor- eller kandidatopgave under dit ophold.
  • God mulighed for at få et førsteforfatterskab og op til flere medforfatterskaber
  • Erfaring klinisk forskning, artikelskrivning og deltagelse i forskningsretreats.

Vi forventer:

  • At du har bestået femte semester
  • At du kan være i afdelingen i ét år evt. i kombination med dit 11. semester
  • At du er ansvarlig, grundig og har gå-på-mod.

Det vil være en fordel hvis du har erfaring med blodprøvetagning, men er ikke et krav. 

Er du interesseret i at læse mere om CSS og hvordan et typisk forløb for en skolar ser ud hos os, kan du med fordel besøge vores hjemmeside: https://centerforsurgicalscience.dk/research-student-css

Har du ovenstående vakt din interesse, send da en ansøgning og CV (eller eventuelle spørgsmål) til Jawad A. Zahidjaza@regionsjaelland.dk

Et Forskningsår Hos Center For Surgical Science

Har du spekuleret på, hvad et forskningsår indeholder? Hvad en normal arbejdsdag består i? Hvad dine ansvarsområder til være, og hvilke muligheder det giver dig fremover? 

Læs mere her