Jeg er ansat som klinisk assistent hos Center for Surgical Science siden november 2019. Jeg har tidligere også haft et forskningsår i forskningsenheden. Jeg interesserer mig for hvordan den kirurgiske og onkologiske tilgang til patienterne kan forenes, så patienterne kan få den rigtige behandling på det rigtige tidspunkt. Her er det især immunforsvaret jeg interesserer mig for med fokus på at øge immunforsvarets aktivitet før kirurgisk og medicinsk onkologisk behandling. Derudover er jeg også interesseret i at identificere faktorer vigtige for at gennemføre medicinsk onkologisk behandling ved at benytte en big data og machine learning tilgang.

2015/September-2016/September: Skolar, Center for Surgical Science Kirurgisk afdeling, Sjællands Universitetshospital.

2017 Oktober-December: Lægevikar, Akutafdelingen, Slagelse Sygehus

2018/Maj- 2019/December: Lægevikar, Kirurgisk afdeling, Nykøbing Falster Sygehus.

2019/Maj-November: KBU-forløb, Lungemedicinsk afdeling, Hvidovre Hospital.

2019 November-2022 November: Klinisk assistent, Center for Surgical Science, Kirurgisk afdeling, Sjællands Universitetshospital.

2012-2014: Bsc. Med., Københavns Universitet

2014-2019: Cand. Med., Københavns Universitet

Min forskning er delt mellem et translationelt og et big data fokus. Translationelt er jeg interesseret i neoadjuverende tiltag der kan øge immunforsvarets aktivitet inden kurativ kirurgi hos patienter med kolorektal kræft. Derudover har jeg været en del af flere projekter med fokus på at identificere biomarkører der kan monitorere tumorbyrden hos patienter under kirurgisk og onkologisk behandling. Inden for big data er jeg interesseret i at identificere faktorer der er afgørende for at patienter har gavn af onkologisk medicinsk behandling.

 

Forskning (keywords)

#Prædiktionsmodeller #Immunsystemet #Biomarkører #Komplikationer til kemoterapi
LAST UPDATE: MAR 2020