Karoline er nyuddannet læge og gået over i en PhD stilling på Center for Surgical Science. Hun har primært klinisk erfaring med sig indenfor kirurgi og pædiatri og har været sub-investigator i 2 lægemiddelforsøg indenfor hhv. neurologi og anæstesiologi. I dag sidder hun som PhD studerende i Center for Surgical Sciences Big Data and Personalized Medicine gruppe, hvor hun arbejder med klinisk brug af prædiktionsmodeller til colorektalcancerpatienter.

Lægevikar, Kirurgisk afdeling, Slagelse Sygehus 2021

Scholarstuderende, Anæstesiologisk afdeling, Bispebjerg Hospital, 2020

Lægevikar, Kirurgisk afdeling, Nykøbing Falster Sygehus 2020-2021

Scholarstuderende, Dansk Hovedpinecenter, 2019

Børneventilatør, Neonatalklinikken, Rigshospitalet 2017-2021

2019-2021: Kandidat I Medicin, Københavns Universitet (Kandidatprojekt: Adherence to Preventive Medication in Danish Migraine Patients)

2016-2019: Bachelor I Medicin, Københavns Universitet (Bachelorprojekt: ICD data on Danish Patients with Brugada Syndrome)

Karoline forsker primært i brugeroplevelse og optimering af databaserede værktøjer i en klinisk hverdag for colorectale cancer kirurger. Derudover deltager hun i det daglige arbejde i forhold til implementering af danske sundhedsdatabaser i OMOP CDM og validering af dette med eksterne samarbejdspartnere.

Forskning (keywords)

#Personalized medicine #colorectal cancer #data science
LAST UPDATE: MAR 2021